SÅDAN BRUGER DU NÆRBOKS-APPEN

Med et enkelt klik i Nærboks-appen, kan du hente pakker i dit nabolag, lige når det passer dig.
Bemærk at du skal have en smartphone for at du kan hente pakker i Nærboks. 

HENT DINE PAKKER MED NÆRBOKS-APPEN

Hent pakke

Du får en besked når dine pakker er klar til afhentning og du kan nu se dem i Nærboks-appen. Vælg den pakke du vil afhente først.

Appen viser nu den pakkeboks hvor den valgte pakke befinder sig. Du kan vælge at lade appen guide dig til den præcise lokation af pakkeboksen.

Når du er tæt på den rigtige pakkeboks, søger appen efter bluetooth-signalet fra boksen og forbinder til den, hvorefter lågen kan åbnes.

Når lågen er åbnet og du har taget din pakke, skal du lukke lågen igen og trykke færdig. Det er vigtigt at du smækker lågen godt, så den er helt lukket.

Vi vil sætte stor pris på hvis du har lyst til at give os en anmeldelse af din oplevelse med at bruge Nærboks, så vi kan blive endnu bedre.

Skal du hente flere pakker i Nærboks, vil pakkerne blive vist under en overskrift der angiver hvilken Nærboks pakkeboks pakkerne er i.  

Du kan orientere dig yderligere i menuen i øverste venstre hjørne, hvor du bl.a. finder et link til vores kundeservice og til din pakkehistorik.

Problemer

SPØRGSMÅL TIL APPEN?

Tjek at Bluetooth er slået til på din telefon. Dette er nødvendigt for at kunne åbne Nærboks. Hvis du har problemer med at bruge appen, kan du forsøge at slette appen, genstarte din telefon og installere den igen.

Hvis du har problemer med at åbne lågen, kan du prøve at slukke og tænde Bluetooth på din telefon. Hvis lågen smækker i inden du får fat i din pakke kan du bruge funktionen i appen til at åbne Nærboks lågen igen.

KOM GODT I GANG MED AT BRUGE NÆRBOKS-APPEN

Brug Appen

Første gang du skal hente en pakke i Nærboks skal du hente Nærboks-appen og oprette en bruger.

Du opretter en bruger ved at indtaste dit telefon-nummer og få tilsendt en aktiveringskode.

Du indtaster den aktiveringskode du har fået tilsendt på SMS og trykker ‘OK’ for at komme videre i oprettelsen.

Du vælger en personlig 6-cifret pinkode, som du indtaster to gange og trykker ‘OK’ for at komme videre. 

Du kommer nu videre til et vindue med lidt information, hvor du trykker ‘Kom igang’ når du har læst dette.

Så er du oprettet og klar til at modtage pakker. Pakkerne vil dukke op på skærmen når de er klar til afhentning.

Du kan orientere dig i menuen i øverste venstre hjørne, hvor du bl.a. finder et link til kundeservice og din pakkehistorik.

SPØRG DIN LEVERANDØR

Har du spørgsmål vedr. din pakkeforsendelse? Kontakt den pakkedistributør der leverer din pakke.


Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, som ikke vedrører din nuværende pakkeforsendelse, er du velkommen til at kontakte os igennem formularen nedenfor.

HAR DU ANDRE SPØRGSMÅL?

Har du andre problemer med Nærboks eller spørgsmål til hvordan du bruger pakkeboksen? Hos Nærboks står vi altid klar til at hjælpe og du kan du finde svar på de mest stillede spørgsmål under Spørgsmål.