SÅDAN BRUGER DU NÆRBOKS

For at hente en pakke i Nærboks, skal du downloade Nærboks-appen til din smartphone
og oprette forbindelse til pakkeboksen via Bluetooth.

Få Nærboks-appen og hent pakker tæt på dig

HENT PAKKER I EN NÆRBOKS - NEMT OG FLEKSIBELT

SHOP ONLINE
Hvis det er muligt, vælger du Nærboks som leveringssted. Lige nu leverer Postnord, DHL og Bring pakker til Nærboks pakkebokse. 

FÅ BESKED
Pakkeleverandøren giver dig besked, når pakken er leveret. Du kan hente din pakke i Nærboks hele døgnet.

HENT APPEN
Første gang du bruger Nærboks, får du en sms med et link til en app som du installerer. Herefter følger du appens instruktioner.

BRUG APPEN
Appen guider dig hen til den Nærboks, du har valgt. Læs mere om brug af appen her. Og se hvor du finder din Nærboks her.

HENT PAKKE
Med et enkelt klik i appen åbner du en låge i pakkeboksen og henter din pakke, der ligger i rummet bag lågen.

HVORDAN FINDER JEG PAKKEBOKSEN?

Ved af følge Nærboks-appens navigation kan du nemt finde den Nærboks du har valgt. Husk at kigge efter den grå boks, der er omkring to meter høj og en meter bred. Du kan også finde alle Nærboks lokationer under Find Nærboks.

SPØRG DIN LEVERANDØR

Har du spørgsmål vedr. din pakkeforsendelse? Kontakt den pakkedistributør der leverer din pakke.


Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, som ikke vedrører din nuværende pakkeforsendelse, er du velkommen til at kontakte os igennem formularen nedenfor.

VIL DU HENTE PAKKER TÆT PÅ DIG?

Det er GRATIS, NEMT og HURTIGT at få stillet en Nærboks pakkeboks op i dit nærområde. Alle kan få en Nærboks og du kan læse mere om hvordan under Få en Nærboks.

HAR DU FLERE SPØRGSMÅL?

Du kan finde svar på de oftest stillede spørgsmål under ‘Spørgsmål’. Hvis du ikke fandt svar på dit spørgsmål der, er du velkommen til at kontakte os. Du finder vores oplysninger i bunden af siden. 

HVORDAN HENTER JEG EN PAKKE?

Nærboks netværket er opstillet af  Nordic Infrastructure – en virksomhed etableret af Swipbox og PostNord. Vi er altid klar til at hjælpe og i vores kundeservice får de dig hurtigt videre. 

SE HVORDAN DU BRUGER NÆRBOKS